Co. van het de Vertoningsmeubilair van Dingsyang Commercieel, Ltd.

3D Ontwerp + Vervaardiging + Installatie + na de Verkoopdienst 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

GuangZhou Ding Yang Commercial Display Furniture Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit De Vitrines van opslagjuwelen voor verkoop
Van goede kwaliteit De Vitrines van opslagjuwelen voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij opnieuw aardige samenwerking in de nabije toekomst spoedig hebben.

—— Hassan Zahid

Shirley, houd ik van u werkelijk, bent u zeer efficiënt en gemakkelijk om te werken met. Ik hoop wij meer zaken kunnen doen.

—— SARAH NG

Ik ben online Chatten Nu

GuangZhou Ding Yang Commercial Display Furniture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd. GuangZhou Ding Yang  Commercial Display Furniture Co., Ltd.
Onze Fabrieks Voorpoort Workshoppersoneel Kantoorpersoneel ontwerpteam Houten Afdeling Metaalafdeling Het laden voor in het buitenland Lading Aan boord van Cliënten Aan boord van Cliënten Aan boord van Cliënten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DY OF OEM/ODM
Aantal werknemers : 30~40
Jaarlijkse omzet : $30 Million-US$50 Million
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 40% - 50%

 

Co. van het de Vertoningsmeubilair van GuangZhouding Yang is Commercieel, Ltd een professionele fabrikant van de de cabient toonzaalvitrines, vitrine van de celtelefoon, kosmetische vitrine, juwelenvitrines, glasvitrines, kiosk van de juwelenshowcase, kledingsvitrine, kleinhandelskledingsrekken, kleinhandelskledingsinrichtingen, de opslaginrichtingen van kinderen, schoenvertoning, het kabinetsproduct van de handtasvertoning, enz. Onze producten verkopen goed in de V.S., het UK, Italië, Australië, Canada, ect met.

 

Onze fabriek heeft houten ruimte, het schilderen ruimte die, handelsmerk ruimte maken en ruimte, totaal vier installeren onafhankelijke workshops met meer dan 3.000 vierkante meters. Wij hebben meer dan 30 arbeiders en een ontwerpteam.

 

 

 

 

 

 


Ongeveer materiaal:
Hardwareruimte: standaardponsenmachines, buigende machines, snijmachines, lassenmachines, oppoetsende machines en draadsnijmachines
Houten ruimte: verfijnde volgende zagen, roterende installaties, hydraulische drukmachines, Schuurmachines en snoeischaren
Schilderende ruimte: de stofvrije nevellak en machines van de bakselvernis, ruwe drogende machines en oppoetsende machines
Teken die ruimte maken: de snijmachines van de metaallaser, 3D gravuremachines, polijstenmachines en de machines van de computerillustratie
 


Ongeveer personeelsleden:
Onze fabriek heeft ontwerpafdeling, productieafdeling, commerciële afdeling en QC afdeling. De internationale commerciële afdeling heeft 3 personen van de buitenlandse handelsverkoop om de eisen van alle klanten, zoals onderzoek te behandelen, opvolgend orden, koppelen het productieproces en de naverkoopdiensten terug.


Vóór verpakking, zullen wij strikt onder de kwaliteitscontroleafdeling volgens de ordeinhoud controleren en wij hebben een volledige reeks van documentaire na procedure en norm. Wij kunnen sommige betere suggesties aan onze klanten volgens de schets geven door de professionele materiële persoon van de structuuranalyse.
 


Ongeveer plaats:
Het neemt enkel de aandrijving van 20 minuten aan de Internationale Luchthaven van Guangzhou, over de aandrijving van een half uur aan Guangzhou-Station, de aandrijving van ongeveer 45 minuten aan de Internationale Marktcentrum van Guangzhou en de aandrijving van ongeveer één uur aan de Internationale Haven van Huangpu. Wij heten u welkom om onze fabriek te bezoeken en zaken te bespreken. Wij zullen onze beste dienst aan u aanbieden.

 

 

Gezien kans en volledige ruimte, konden wij u elk van onze voordelen tonen en ons laten samen groeien. Wij zijn zeker wij zakelijke relatie Op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

Contactgegevens
GuangZhou Ding Yang Commercial Display Furniture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-139-2946-2961

Fax: 86-020-37432988

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)